Добре дошли уважаеми Посетители.

Поверителност

ASED.BG ( АСЕД ООД ) гарантира пълна конфиденциалност на личните данни. Личната информация на ПОТРЕБИТЕЛЯ няма да бъде публикувана никъде в прав текст, освен ако той изрично не е разрешил. Клиентът носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и парола.

Обезщетения

Клиентът е длъжен да обезщети ASED.BG ( АСЕД ООД ) и всички трети лица за всички претърпени вреди и пропуснати ползи, включително и за всякакви разходи и платени адвокатски възнаграждения, настъпили вследствие на предявени искове от и/или платени обезщетения на трети лица във връзка с неизпълнение на задълженията му по настоящия договор, нарушение на българското законодателство, приложимите чужди закони, настоящите Общи условия, добрите нрави или интернет етиката. Клиентът е длъжен да обезщети ASED.BG ( АСЕД ООД ) и за всички вреди, причинени от трети лица, на които е предоставил паролата си, при използването на същата.

Отказ за получаване на поръчана стока

Клиент, поръчал стока от електронния магазин на http://www.ased.bg , има право да откаже получаването на поръчана от него стока, когато тя му е доставена, само в посочените в настоящите условия случаи:

  1. Ако при транспортирането стоката или нейната опаковка е повредена
  2. Ако доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката
  3. Ако не е спазен обявеният срок за доставка
Продължи
Бързо търсене
 
Използвай ключови думи,за да намериш продукта.
Разширено търсене
Езици
Български English Roman
Валути
Последвайте ни
Follow us on Facebook
BGtop Гласувай за тази страница в Българския ТОП