Добре дошли уважаеми Посетители.

Доставка на артикулите

ЗА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА:
0.0001 - 5.0000 КГ - Цена на доставка за ГР. София - 5.50 с ДДС ЗА ВСЕКИ СЛЕДВАЩ КГ. ( НАД 5 КГ.) се добавят 0.50 стотинки.

ЦЕНИ на доставки за страната:
0.0001 - 3.000 КГ - Цена на доставка за страната - 7.50 лв. С ДДС. За всеки следващ КГ ( НАД 3 КГ.) се добавят 0.50 стотинки.

След направена поръчка в електронния магазин, служител на ASED.BG ( АСЕД ООД ) задължително ще се свързва с Вас на посочения при регистрацията телефонен номер, за потвърждение на адреса и времето за доставка. Доставките за София се извършват на посочения от клиента адрес от куриер от фирмата ASED.BG ( АСЕД ООД ) . Доставка за София се извършва до 24/48 часа от постъпване на поръчката, за останалите населени места според графиците на куриерската фирма Рапидо http://www.rapido-bg.com.

 

Цени за доставки до 5 килограма

  Следващ работен ден До края на работния ден До 180 мин от заявката До 120 мин от заявката До 60 мин от заявката
В град София 5.50 лв    6.50 лв   8.90 лв   10.90 лв   12.90 лв
Околности на града     18.00 лв   21.00 лв   24.00 лв  
За цялата страна 7.50 лв За територията на Република България с гарантирана доставка до 6 часа от момента на поръчката при цена 0.40 лв. на километър без ДДС.

 

ЦЕНИТЕ СА С ДДС!

 

УСЛОВИЯ:

1. Заявка за куриер се приема до:
-  За доставка до края на работен ден – до 11:00 часа
-  За доставка до 180 минути – до 11:00 часа
-  За доставка до 120 минути – до 11:00 часа
-  За доставка за 24 часа и повече – до 17:00 часа
2. Доставката на пратки в района на град София се таксува в една зона.

3. „Околности” са районите: Бусманци, Горни Богров, Долни Богров, Кривина, Кубратово, Горни и Долни Лозен, Локорско, Нови Искър, Негован, Панчерево, Световрачене, Требич, Челопечене, Чепинци.

4. Горните цени важат за пратки с тегло до един килограм. За всеки следващ килограм се начислява надценка от 0.30 лв/кг за всички пратки със срок на доставка от 60 мунити до 24 часа. 

5. За пратки над 50 килограма се заплащат по 5.00 лева за товаро-разтоварни дейности за всеки започнати 50 килограма.

6. Допълнително  се  таксува  задържане  на  куриер  над 5 минути – по  2.00 лева за следващите 5 минути. Куриерът НЕ се задържа повече от 10 минути.

ВСИЧКИ ЦЕНИ СА С ВКЛЮЧЕНО ДДС

(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 100 лв. с ДДС)

ПЛАЩАНЕ

Тип наложен платеж:

* Ние от ASED.BG няма да искаме от Вас пари предварително. Заплащането на всяка стока трябва да направите в момента на доставка, когато куриерът донесе Вашия продукт на посочен адрес.
* Ние от ASED.BG ще пазим стриктно Вашите лични данни и не допускаме трети лица да имат достъп до тях.
* Ние от ASED.BG гарантираме всички Ваши права, предвидени в Закона за Защита на Потребителите и Ви насърчаваме да бъдете активни потребители!
* Ние от ASED.BG не начисляваме скрити такси! Крайната сума за плащане се образува от цената на артикула + цената за доставка. Ние никога няма да изискваме от Вас повече пари, отколкото е стойността, посочена на Вашата поръчка!
* Ние от ASED.BG ще Ви се обадим преди да изпратим избраната от Вас стока, за да ви дадем допълнителна информация и да се уверим, че всичко по направената заявка е наред.
* Поръчките се доставят до 2 работни дни след заявката, обикновено на следващия ден. За по-малките населени места доставката е в срок до 3 работни дни. Доставки се извършват в работни дни между 9 и 18 часа, като те може да се насрочват по желание на клиента за изпълнение до 12 или след 12 часа на обяд, но без конкретен час за изпълнение.

Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от получаването, ако не е ползвана или с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за Защита на Потребителите. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача! За връзка с нас използвайте координатите посочени в страницата с контакти. При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.
Ако имате въпроси не се притеснявайте да звъннете и да ни попитате на телефон: +359 2 979 49 22 или +359 896 861 469

Продължи
Бързо търсене
 
Използвай ключови думи,за да намериш продукта.
Разширено търсене
Езици
Български English Roman
Валути
Последвайте ни
Follow us on Facebook
BGtop Гласувай за тази страница в Българския ТОП