Плащане на артикулите

ПЛАЩАНЕ

Тип наложен платеж:

* Ние от ASED.BG няма да искаме от Вас пари предварително. Заплащането на всяка стока трябва да направите в момента на доставка, когато куриерът донесе Вашия продукт на посочен адрес.
* Ние от ASED.BG ще пазим стриктно Вашите лични данни и не допускаме трети лица да имат достъп до тях.
* Ние от ASED.BG гарантираме всички Ваши права, предвидени в Закона за Защита на Потребителите и Ви насърчаваме да бъдете активни потребители!
* Ние от ASED.BG не начисляваме скрити такси! Крайната сума за плащане се образува от цената на артикула + цената за доставка. Ние никога няма да изискваме от Вас повече пари, отколкото е стойността, посочена на Вашата поръчка!
* Ние от ASED.BG ще Ви се обадим преди да изпратим избраната от Вас стока, за да ви дадем допълнителна информация и да се уверим, че всичко по направената заявка е наред.
* Поръчките се доставят до 2 работни дни след заявката, обикновено на следващия ден. За по-малките населени места доставката е в срок до 3 работни дни. Доставки се извършват в работни дни между 9 и 18 часа, като те може да се насрочват по желание на клиента за изпълнение до 12 или след 12 часа на обяд, но без конкретен час за изпълнение.

Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от получаването, ако не е ползвана или с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за Защита на Потребителите. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача! За връзка с нас използвайте координатите посочени в страницата с контакти. При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.
Ако имате въпроси не се притеснявайте да звъннете и да ни попитате на телефон: +359 2 979 49 22 или +359 896 861 469

БАНКОВА СМЕТКА В ЛЕВА АСЕД ООД
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД
BIC: UNCRBGSF
IBAN:BG41UNCR70001521008899

Продължи
BGtop