Доставка и връщане

АСЕД ООД предлага и доставка със собствен транспорт в рамките на град София, след предварителна уговорка с Купувача за поръчки на стойност над 200 лева с ДДС.

Доставка чрез куриер

Цените, посочени в сайта, не включват транспорт до клиента !!!

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЛЕО ЕКСПРЕС, с които имаме договорени преференциални цени. При желание на клиента можем да изпратим стоката с посочен от него куриер.

В зависимост от конкретния артикул и тежината му, цената на доставката е различна.

Срок на доставка

Срокът на доставка за гр. София е до 2 работни дни, а за страната – до 3 работни дни. Поръчки, направени след 15:00 часа, се обработват на следващия ден!

Място на доставка

Поръчаните стоки ще бъдат доставени на предварително посочения от Купувача адрес за доставка.

Ако имате въпроси не се притеснявайте да звъннете и да ни попитате на телефон: +359 2 979 49 22 или +359 896 861 469

Условия на връщане:

Ако не си доволен от закупения от теб продукт, независимо от причината, можеш да го върнеш в срок от 14 дни от доставката му. ДРУЖЕСТВОТО следва да получи продукта с неговата оригинална кутия/опаковка с етикет, без индикации, че стоката е била употребявана от клиента, без да е повредена или третирана по какъвто и да било начин.

Клиентът има право да получи само стойността на върната стока, такава каквато е била при заявката и закупуването й. В случай, че клиентът открие явни недостатъци на стоката, той може да върне артикула и да поиска връщане на сумата. Рекламация на стоката трябва да се предяви веднага, щом е открит дефект.

Разходите за транспортната(куриерска услуга) са за сметка на ASED.bg единствено в случаите на дефектна (фабрично повредена стока) или на грешно изпратен артикул. Също така в случаите, когато клиентът е изплатил стойността на целия наложен платеж, а в пратката му е липсвал един или няколко артикула. Тогава повторното изпращане е за сметка на ASED.bg!

В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнете и подаръка.

В случай, че сте закупили повече от един еднакви продукти и желаете да върнете два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.

Продължи
BGtop